Camerabeveiliging

Toezicht op toegangen of processen en registratie van incidenten

 

De afgelopen decennia is het gebruik van camerabeveiliging in Nederland enorm toegenomen. De populariteit van camerabeveiliging is met name te danken aan de ontwikkelingen in IP-technologie, waarmee de kwaliteit van de techniek sterk is verbeterd en er voor elk budget een doeltreffende camerasysteem samengesteld kan worden. In tal van toepassingen, zoals bij procesbewaking, toegangsbeheer en registratie van incidenten, speelt camerabeveiliging een belangrijke rol.

 

Voskamp Beveiligingstechniek heeft vele jaren ervaring met camerabeveiliging in tal van toepassingen. Zo hebben wij camerabeveiliging ingezet in de industrie om processen te monitoren, in de logistieke sector om logistieke bewegingen te observeren en in winkelcentra om snel te kunnen reageren op criminaliteit en geweld.

 

Vaak wordt camerabeveiliging gekoppeld aan inbraakbeveiliging en toegangscontrole in een Security Management Systeem, waardoor de effectiviteit en beheersbaarheid van de beveiligingsoplossing nog veel groter wordt. Met onze expertise helpen wij u de juiste keuze te maken in de techniek, de projectie en de organisatie maatregelen die u daarbij kunt treffen. 

De juiste match met slimme technologie

De IP- (Internet Protocol)camera is de nieuwe norm. De lagere installatiekosten en de hogere beeldkwaliteit zijn duidelijke voordelen t.o.v. analoge camera’s. 

 

Elke situatie is anders. Daarom is camerabeveiliging altijd maatwerk. Wordt de camera binnen of buiten geplaatst? Moeten er ook ’s nachts beelden worden opgenomen? Moet het een vaste opstelling worden of een beweegbare (bedienbare) camera? Wordt de camera ingezet voor observatie, identificatie of verificatie? Wij stellen samen met je de doelen en eisen vast en adviseren je bij het samenstellen van de optimale oplossing.

Maatwerk in opnameapparatuur

De keuze voor de juiste netwerk videorecorder (NVR) is net zo belangrijk als de keus voor de juiste camera. Hoeveel camera’s zijn er aangesloten? Wat moet de opnamekwaliteit zijn? Wat moet de bewaarperiode zijn? Wil je beelden continu uitkijken of doet je dat op incidentele basis? Wil je de beelden op een App zichtbaar hebben?

 

Het samenstellen van de juiste apparatuur in een camerasysteem is afhankelijk van het doel, de situatie, het gebruik en het budget. Voskamp heeft de deskundigheid in huis om je hierin te adviseren. 

Efficiënt beheer met videomanagement

Een videomanagementsysteem (VMS) verzamelt de beelden van de aangesloten camera’s en zorgt voor opslag van deze beelden. De VMS presenteert de livebeelden overzichtelijk op een beeldscherm of kan bij incidenten de betreffende  beelden snel terugzoeken. 

 

Door een koppeling aan te brengen met andere systemen kunnen incidenten direct als alarm in beeld komen, waardoor snelle actie mogelijk is. Desgewenst kunnen wij de VMS als cloudoplossing uitvoeren, waardoor je overal ter wereld, gemakkelijk en veilig, kunt inloggen en de beelden kunt bekijken. Ideaal voor bedrijven met meerdere vestigingen!

Contact

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Vind een vestiging bij jouw in de buurt.

Bekijk alle vestigingen