Elektronische Sluitsystemen

Toegangsverlening; veilig, gemakkelijk en voordeling

 

Elektronische toegangsverlening heeft de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen. Elektronische sluitsystemen bieden dan ook veel voordelen. Zo kun je bestaande cilinders eenvoudig worden vervangen door een elektronische cilinder (met batterij). Je kunt ook kiezen voor de Smarthandle ter vervanging van je deurslot. De deuren hoeven dan niet voorzien te worden van separate kaartlezers, kabels en elektrische sluitplaten. Dat scheelt tijd en geld!

 

De elektronische cilinders worden vanuit een centraal punt, door middel van draadloze techniek, geprogrammeerd. Van hieruit kun je de autorisatie per persoon en per deur regelen. Je medewerkers krijgen toegang door hun kaart of tag aan te bieden bij de elektronische cilinder. Indien een medewerker zijn kaart kwijtraakt kun je deze direct sleutel blokkeren. 

 

Voor het beheer van je sluitsysteem maak je gebruik van een softwarepakket. Je maakt hierbij gebruik van onze Cloud-oplossing en onze dienstverlening Software as a Service. Dit bespaart je een investering in lokale hardware en software.  Wij nemen het volledig gebruikersbeheer van je over!

Diversiteit aan sluitcomponenten

Componenten voor elektronische sluitsystemen zijn er in vele uitvoeringen. De elektronische cilinder vervangt de europrofielcilinder in de deur. De smarthandle is een elektronisch garnituur die het bestaande slot ontgrendeld wanneer je hiervoor geautoriseerd bent. De smarthandle is in verschillende uitvoeringen samen te stellen.

 

Voor het sturen van liften, rolluiken, licht of machines is er het Smartrelais. Je kelderbox, tuindeur of gereedschapskist kan afgesloten worden met een elektronisch hangslot. Verder zijn er elektronische meubelsloten, waarmee je dossierkasten kunt beveiligen. Je medewerkers kunnen met één tag dus overal geautoriseerd toegang krijgen.   

Geautoriseerd toegang verlenen

Je kunt het identificatiemedium kiezen dat het beste bij je past. 

Zo is er een passieve SmartCard (ter grootte van een bankpas). Je kunt ook kiezen voor een SmartTag (handig aan je sleutelbos). 

 

Voor het bedienen van het sluitsysteem kan ook een draadloos Pincode-Toetsenbord toegepast worden. Dit toetsenbord is binnen en buiten te plaatsen en is met name bedoeld voor congressen of avondbijeenkomsten.

Zelf beheren of beheer uitbesteden?

Afhankelijk van de grootte van het sluitsysteem en je persoonlijke wensen is er een passend softwarepakket beschikbaar voor het beheer van gebruikers en toegangsautorisaties. 

 

Je kiest voor een veilige Cloud-oplossing met onze dienstverlening Software in de Cloud (Software as a Service). Daarbij kun je het beheer van het sluitsysteem in eigen handen houden, maar je kunt dit ook volledig uitbesteden aan Voskamp Beveiligingstechniek. Met onze Remote Service dienstverlening nemen wij de beheertaak van je over en nemen wij alle zorg uit handen.

Contact

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Vind een vestiging bij jouw in de buurt.

Bekijk alle vestigingen