Elektronische Sluitsystemen

 

Elektronische sluitsystemen: veilig, makkelijk en voordelig

Elektronische toegangsverlening heeft de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen. Elektronische sluitsystemen bieden dan ook veel voordelen. Zo kun je bestaande cilinders eenvoudig vervangen door een elektronische cilinder (met batterij). Je kunt ook kiezen voor de Smarthandle ter vervanging van je deurslot. De deuren hoeven dan niet voorzien te worden van separate kaartlezers, kabels en elektrische sluitplaten. Dat scheelt tijd en geld!

 

De elektronische cilinders in de sluitsystemen worden vanuit een centraal punt, door middel van draadloze techniek, geprogrammeerd. Van hieruit kun je de autorisatie per persoon en per deur regelen. Je medewerkers krijgen toegang door hun kaart of tag aan te bieden bij de elektronische cilinder. Indien een medewerker zijn kaart kwijtraakt kun je deze elektronische sleutel direct blokkeren.

 

Voor het beheer van je sluitsysteem maak je gebruik van een softwarepakket. Je maakt hierbij gebruik van onze Cloud-oplossing en onze dienstverlening Software as a Service. Dit bespaart je een investering in lokale hardware en software. Wij nemen het volledig gebruikersbeheer van je over. Ook na het installeren van de elektronische sloten staan wij 24/7 voor je klaar via onze service op locatie óf vanuit onze Remote Servicedesk.

Diversiteit aan elektronische sloten

Componenten voor elektronische toegangssystemen zijn er in vele uitvoeringen. De elektronische cilinder vervangt de europrofielcilinder in de deur. De Smarthandle is een elektronisch garnituur die het bestaande slot ontgrendelt wanneer je hiervoor geautoriseerd bent. De Smarthandle is in verschillende uitvoeringen samen te stellen.

 

Voor het sturen van liften, rolluiken, licht of machines is er het Smart Relais. Je kelderbox, tuindeur of gereedschapskist kan afgesloten worden met een elektronisch hangslot. Verder zijn er elektronische meubelsloten, waarmee je dossierkasten kunt beveiligen. Voor het bedienen van de elektronische sloten kan ook een draadloos Pincode-Toetsenbord toegepast worden. Dit toetsenbord is binnen en buiten te plaatsen en is met name bedoeld voor congressen of avondbijeenkomsten.  Voskamp maakt gebruik van de technieken van Simons Voss en Dorma Kaba. 

Geautoriseerde toegang

Om toegang te verlenen hebben je medewerkers een ‘elektronische sleutel’ nodig. Dit kan met de passieve SmartCard. Deze is ongeveer even groot als een bankpas. Je kunt ook kiezen voor een SmartTag. De SmartTag is erg handig omdat deze gemakkelijk aan je sleutelbos kan. Je hebt ook de mogelijkheid om met je mobiele telefoon toegang te laten verlenen.

 

In het beheersoftwarepakket maak je per medewerker of gebruikersgroep een toegangsprofiel aan. Hierdoor houd je overzicht over de toegangsautorisatie en kunnen personeelsmutaties snel worden verwerkt.  

Elektronische deursloten: zelf beheren of beheer uitbesteden?

Afhankelijk van de grootte van het sluitsysteem en je persoonlijke wensen is er een passend softwarepakket beschikbaar voor het beheer van gebruikers en elektronische deursloten. 

 

Je kiest voor een veilige Cloud-oplossing met onze dienstverlening Software in de Cloud (Software as a Service). Daarbij kun je het beheer van de elektronische deursloten in eigen handen houden, maar je kunt dit ook volledig uitbesteden aan Voskamp Beveiligingstechniek. Met onze Remote Service dienstverlening nemen wij de beheertaak van je over en nemen wij alle zorg uit handen.

Contact

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Vind een vestiging bij jou in de buurt.

Bekijk alle vestigingen