Inbraakbeveiliging

Bescherming van goederen en gegevens

 

Een inbraak of diefstal kan veel directe en indirecte schade tot gevolg hebben. Daarom is het van belang een goede risicoanalyse te maken van uw situatie. Voskamp Beveiligingstechniek weet dit, als BORG gecertificeerd Technisch Beveiligingsbedrijf, als geen ander.

 

Een effectief preventieplan bestaat uit een slimme combinatie van beveiligingsmaatregelen;

- organisatorische maatregelen met veiligheidsgedragsregels voor medewerkers, 
- een bouwkundige schil met veiligheidssloten in de periferie om binnenkomst te bemoeilijken,
- snelle detectiemiddelen achter deze schil die indringers vroegtijdig signaleert,
- extra (bouwkundige) maatregelen voor attractieve goederen,
- betrouwbare alarmering naar een particuliere alarmcentrale en opvolging door een bewakingsdienst.

 

Voskamp verzorgt dit gehele traject; van beveiligingsplan tot uitvoering en serviceverlening. Indien de verzekeraar dit eist, kan een BORG-E kwaliteitscertificaat bij oplevering worden verstrekt. 

Bouwkundige maatregelen

Een goed samenstel van bouwkundige maatregelen bemoeilijkt de toegang voor indringers tot je terrein, je bedrijfspand, kwetsbare ruimten of tot attractieve goederen en gegevens.

 

Een doordachte combinatie van maatregelen als veiligheidssloten op toegangsdeuren, kluiskasten voor gegevens en meeneembeperkende maatregelen voor attractieve goederen werkt tijdvertragend voor de inbreker. In combinatie met elektronische maatregelen en snelle alarmering ontstaat een bijzonder effectief beveiligingsconcept.

Binnendringers snel detecteren

Onze inbraakdetectiemiddelen zijn voorzien van een productcertificaat en voldoen aan de hoogste eisen van betrouwbaarheid. Door slimme positionering van buitendetectie, deurcontacten, bewegingsdetectie en trildetectie kan er snel gedetecteerd en gealarmeerd worden.

 

Met onze dienstverlening Remote Service kunnen wij je op afstand ondersteunen bij storingen of vragen. Dit biedt nog meer zekerheid op veilige omgeving.  

Gecombineerde beveiliging

Onze centrale apparatuur voor inbraakdetectie is tevens geschikt om toegangsverleningslezers, rookmelders, overvalknoppen of camera’s op te koppelen. 

 

Je beheert hiermee verschillende beveiligingsdisciplines op één systeem. Dit kan een mooie kostenbesparende en effectieve oplossing zijn voor al je beveiligingsissues.  

Contact

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Vind een vestiging bij jouw in de buurt.

Bekijk alle vestigingen