Inbraakbeveiliging

Voorkom inbraken met onze inbraakbeveiliging

Een inbraak of diefstal kan veel directe en indirecte schade tot gevolg hebben. Nog steeds gebeuren er bedrijfsinbraken. Bescherm jouw bedrijfspand met de inbraakbeveiliging van Voskamp Beveiligingstechniek. Het is van groot belang om een goede risicoanalyse te maken van de situatie Voskamp Beveiligingstechniek weet dit, als BORG gecertificeerd Technisch Beveiligingsbedrijf, als geen ander. Voskamp maakt gebruik van apparatuur van  ATS, Integra en Galaxy.

 

  • Een effecte preventieplan voor inbraakbeveiliging van een bedrijf bestaat uit een slimme combinatie van beveiligingsmaatregelen:
  • Organisatorische maatregelen met veiligheidsgedragsregels voor medewerkers
  • Een bouwkundige schil met veiligheidssloten in de periferie om binnenkomst te bemoeilijken
  • Snelle detectiemiddelen, zoals bewegingsmelders, achter deze schil die indringers vroegtijdig signaleert
  • Extra (bouwkundige) maatregelen voor attractieve goederen
  • Betrouwbare alarmering naar een particuliere alarmcentrale en opvolging door een bewakingsdienst.

 

Voskamp verzorgt dit gehele traject; van beveiligingsplan tot uitvoering en serviceverlening. Indien de verzekeraar dit eist, kan een BORG-E kwaliteitscertificaat bij oplevering worden verstrekt. Voskamp Beveiligingstechniek staat voor jou klaar wanneer het op inbraakbeveiliging aankomt.

Bouwkundige maatregelen kunnen inbraak voorkomen

Binnen het effectieve preventieplan van Voskamp is veel aandacht voor bouwkundige beveiligingsmaatregelen. Je kunt hierbij denken aan aan veiligheidssloten op ramen en deuren, een barrièrestang voor een openslaand raam, rolluiken of een bouwkundig compartiment.

 

Een doordachte combinatie van maatregelen als veiligheidssloten op toegangsdeuren, kluiskasten voor gegevens en meeneembeperkende maatregelen voor attractieve goederen werkt tijdvertragend voor de inbreker. In combinatie met elektronische maatregelen en snelle alarmering ontstaat een bijzonder effectief beveiligingsconcept.

Binnendringers snel detecteren met inbraakalarmen

Onze inbraakdetectiemiddelen zijn voorzien van een productcertificaat en voldoen aan de hoogste eisen van betrouwbaarheid. Door slimme positionering van buitendetectie, deurcontacten, bewegingsdetectie en trildetectie kan er snel gedetecteerd en gealarmeerd worden. Met onze dienstverlening Remote Service kunnen wij je op afstand ondersteunen bij storingen of vragen betreffende de inbraakbeveiliging. Deze service biedt nog meer zekerheid voor een veilige omgeving.

Combineer brand-, camera- en inbraakbeveiliging

Onze centrale apparatuur voor inbraakdetectie is tevens geschikt om toegangsverleningslezers, rookmelders, overvalknoppen of camera’s aan te koppelen. Je beheert hiermee verschillende beveiligingsdisciplines op één systeem. Dit kan een mooie kostenbesparende en effectieve oplossing zijn voor al je beveiligingsissues. 

Contact

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Vind een vestiging bij jou in de buurt.

Bekijk alle vestigingen