Parkwatch

Slimme parkeeroplossing met ParkWatch

 

Voskamp Beveiligingstechniek is continu bezig met het ontwikkelen van oplossingen voor specifieke beveiligingsvraagstukken. Deze product-markt combinaties ontstaan door goed te luisteren naar opdrachtgevers en gebruikers. De klant is dan ook nauw betrokken bij de ontwikkeling van plan tot eindproduct. Door het slim combineren van beveiligingsproducten, vaak aangevuld met een maatwerk dienstverleningspakket, ontstaan verrassende oplossingen die klanten echt verder helpen.  

 

Eén van deze oplossingen is ParkWatch, speciaal bedoeld om de parkeerproblematiek bij private parkeerterreinen eenvoudig en doeltreffend aan te pakken. 

Online parkeerplatform ParkWatch

Ons online parkeerplatform ParkWatch helpt je om eenvoudig en flexibel parkeerplaatsen toe te wijzen op je eigen parkeerterrein. Medewerkers en bezoekers kunnen op de overzichtelijke reserveringswebsite een parkeerplaats reserveren en zelfs verrekening aan derden is mogelijk. Buiten kantoortijden kan de parkeerplaats beschikbaar gesteld worden voor andere gebruikers, zodat je de ruimte optimaal benut.

 

ParkWatch is ook toepasbaar voor meerdere parkeervoorzieningen op bijvoorbeeld bedrijventerreinen of publieke terreinen. Toegang tot de parkeerfaciliteit kan verschaft worden met een pas, een code, een Smartphone of middels het kenteken van de auto. 

 

Met ParkWatch maak je van een flexibele parkeeroplossing een verdienmodel!

Contact

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Vind een vestiging bij jou in de buurt.

Bekijk alle vestigingen