Onze projectaanpak


Aandacht en betrouwbaarheid

 

Voskamp Beveiligingstechniek is gespecialiseerd in verschillende sectoren en wij weten wat daar speelt. Door aandacht voor de klant en zijn specifieke wensen komen wij tot een beveiligingsplan op maat. 
 

Om de betrouwbaarheid van onze systemen en diensten te waarborgen maken wij gebruik van hoogwaardige techniek en vakbekwame technici die continu worden bijgeschoold. Daarnaast is communicatie cruciaal; duidelijkheid geven wat je kunt verwachten en alle betrokkenen tijdig informeren. 
 

Zo werken wij aan langdurige en tevreden klantrelaties.

Projecten

Bekijk hieronder voorbeelden van projecten bij tevreden klanten! 

Card afbeelding

Stichting Philadelphia Zorg kiest voor ontzorgen door partnerschap

De veiligheid van haar cliënten is voor Philadelphia Zorg een topprioriteit. De brandveiligheid van haar gebouwen speelt daarin een cruciale rol.

Lees verder
Card afbeelding

Integrale beveiliging voor Rensa Family Company

Bedrijven uit de Rensa Family leveren installatiematerialen en aanvullende dienstverlening aan professionele afnemers. Het gedachtegoed is “We zorgen ervoor dat het goed komt". En dat is precies wat Voskamp ook voor Rensa doet.

Lees verder
Card afbeelding

Alle securitydisciplines in één systeem - DPD

DPD heeft ervoor gekozen om alle beveiligingsinstallaties in één Security Management Systeem onder te brengen. Daarbij vindt het beheer én de bediening op afstand plaats. Het complete systeem voldoet aan de eisen van Tapa B en C.

Lees verder
Card afbeelding

Beveiligingssystemen voor Designer Outlet Roermond

Om bezoekers en medewerkers een veilige winkelomgeving te kunnen garanderen is het Designer Outlet Roermond voorzien van beveiligingssystemen op het gebied van branddetectie, cameraobservatie en communicatie.

Lees verder
Card afbeelding

Toegangsbeheer pand Zorgverzekeraars Nederland

In het pand van Zorgverzekeraars Nederland is een toegangscontrolesysteem aangebracht, waarbij medewerkers en medehuurders met een persoonsgebonden pas alleen toegang hebben tot ruimten die voor hem van toepassing zijn.

Lees verder
Card afbeelding

Veilige schoolgebouwen - Stichting Openbaar Onderwijs

Voskamp Beveiligingstechniek verzorgt de installatie, onderhoud en advies van de brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties en inbraakalarmsystemen bij Stichting Openbaar Onderwijs Zwolle. Zij verzorgen openbaar onderwijs op 37 scholen.

Lees verder
Card afbeelding

Slimme parkeeroplossing - De Alliantie

De parkeerterreinen van de Alliantie waren openbaar, waardoor omwonenden hiervan gebruik maakten. Hierdoor konden personeel en bezoekers geen gebruik maken van het parkeerterrein. Door de slimme parkeeroplossing van Voskamp is er nu voor medewerkers een vrije plaats.

Lees verder
Card afbeelding

Interakt Contour: Samenwerking tussen Dijkstra Epe en Voskamp Beveiligingstechniek

Dijkstra Epe is verantwoordelijk voor alle gebouwgebonden installaties van Interakt Contour en heeft Voskamp Beveiligingstechniek, als erkend branddetectiebedrijf, in de arm genomen voor de aanpassingen, uitbreidingen, vervanging alsmede voor het uitvoeren van het jaarlijks onderhoud aan de brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties. Beide partijen werken nauw samen bij het oplossen van (veiligheids-)vraagstukken, incidenten en bij het opstellen van onderhoudsplanningen en een Meerjaren Onderhoudsbegroting.

Lees verder

Contact

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Vind een vestiging bij jou in de buurt.

Bekijk alle vestigingen