Beveiliging logistiek

De logistieke sector is een dynamische branche. Beveiliging in de logistiek is belangrijk omdat (tijdelijke) medewerkers in aanraking komen met (waardevolle) producten. De betrouwbaarheid van de levering is een key-issue.

 

Logistieke bewegingen; veilig en efficiënt


Attractieve goederen van klanten die tijdelijk worden opgeslagen wil je beschermen met inbraak- en brandpreventieve maatregelen. Ook opslag van brandgevaarlijke stoffen vraagt om beveiliging in de logistiek. Vaak wordt gewerkt met tijdelijke medewerkers. Dit vergroot de diefstalgevoeligheid. 

 

Naast inbraakbeveiliging en brandbeveiliging wordt Voskamp steeds vaker benaderd voor camerabeveiliging bij logistieke objecten. Camerabeveiliging kan worden ingezet als diefstalbeveiliging, maar ook voor toezicht op logistiek bewegingen. Met de integrale oplossingen van Voskamp wordt beveiliging niet alleen goedkoper, maar ook veel effectiever.

Beheersbare beveiliging in de logistiek

Met onze Security Management Systemen kun je inbraakbeveiliging, toegangscontrole en camerabeveiliging eenvoudig onderbrengen binnen één systeem. Dat scheelt kosten en het vergroot de effectiviteit en beheersbaarheid van de beveiligingsmaatregelen.

 

Met onze Remote Service dienstverlening kunnen wij je op afstand ondersteunen bij vragen of storingen. Bovendien kunnen wij je het gebruikersbeheer en technisch beheer van de volledig uit handen nemen. Dit bespaart je tijd en kosten.

Toezicht op goederen, mensen en bewegingen

Camerabeveiliging wordt vaak ingezet in de logistieke sector. Voor diefstalpreventie, zowel preventief (voorkomen en ontmoedigen) als repressief (registratie en opsporing). Camera’s worden ook ingezet om logistieke bewegingen van producten en vervoer te kunnen monitoren.

 

Dit vraagt om de juiste keuze en positionering van camera’s, krachtige centrale apparatuur en gebruikersvriendelijke software. Onze beveiligingsspecialisten helpen je graag bij het maken van de optimale keuze op het gebied van veiligheid in de logistiek. 

Brandschade voorkomen

Een brand kan desastreuze gevolgen hebben voor logistieke centra. Daarom is een goede brandbeveiliging noodzakelijk om brand vroegtijdig te signaleren en de organisatie te alarmeren. Met de juiste maatregelen en onze gecertificeerde brandmeldsystemen kun je dit risico beperken. 

 

Met ónze dienstverlening Beheerder Brandmeldinstallaties kunnen wij het wettelijk maandelijks beheer van beveiliging van logistiek van je overnemen. Zo kunnen jouw medewerkers zich volledig richten op het logistiek proces.

Contact

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Vind een vestiging bij jou in de buurt.

Bekijk alle vestigingen