Onderwijs

Beheersbare beveiliging in het onderwijs

 

Scholen en universiteiten zijn een open omgeving met veel bewegingen van studenten en medewerkers. Een omgeving die voor iedereen veilig moet zijn met de juiste balans tussen bewegingsvrijheid, privacy en bescherming van middelen. 

 

Het onderwijs wordt regelmatig geconfronteerd met diefstal van middelen (digiborden, laptops of persoonlijke bezittingen), vandalisme of agressie. De dagelijkse operatie heeft vooral uitdagingen in de beheersbaarheid van sleutelbeheer, toezicht en brandveiligheid.

 

Voskamp Beveiligingstechniek is al jarenlang beveiligingspartner voor vele onderwijsinstellingen. Onze adviseurs kennen de issues en hebben de oplossingen hiervoor. Onze technici houden bij de uitvoering van hun werk rekening met de omstandigheden.  Beveiliging in het onderwijs vraagt om kennis en expertise; dat is wat wij kunnen bieden.

 

Toezicht op goederen

Diefstal van persoonlijke bezittingen (fietsen, laptops, mobiele telefoons) of onderwijsmiddelen (digiborden, beamers) draagt niet bij aan het veiligheidsgevoel van studenten en medewerkers. Datzelfde geldt voor geweldsconflicten.  

 

Camerabeveiliging draagt bij tot vermindering van deze incidenten. Zowel vanuit preventief oogpunt (voorkomen en ontmoedigen) als vanuit repressief oogpunt (registratie en opsporing). Een juiste positionering van camera’s en goede beeldregistratieapparatuur is hierin bepalend. 

 

Met onze elektronische sluitsystemen kun je lockers beveiligen. De student krijgt met zijn gepersonaliseerde tag toegang tot de kluis of locker. Zo worden autorisatie, registratie en veiligheid gewaarborgd. Bij verlies of diefstal is is de tag met één druk op de knop ongeldig gemaakt.
 

Onze beveiligingsspecialisten weten waar ze het over hebben. Ze hebben voor elke situatie en elk budget een doeltreffende en gebruikersvriendelijke oplossing.

Schade door inbraak of brand

Overheid en verzekeraars stellen eisen aan onderwijsinstellingen om voldoende maatregelen te nemen, zodat schade als gevolg van een inbraak of brand beperkt blijft. In veel gevallen moeten onderwijsinstellingen tevens voldoen aan de Marsch-regelgeving.

 

Onze beveiligingsadviseurs gaan met je in gesprek en komen zo tot een advies op maat die aan de gestelde eisen voldoet. Met onze gecertificeerde systemen voor inbraakbeveiliging en brandbeveiliging staan we garant voor kwaliteit en doeltreffendheid. 

 

Onze dienstverlening voor preventief onderhoud en de 24/7 storingsopvolging zorgt dat het systeem altijd up-to-date blijft. Bovendien kunnen wij je met onze remote service dienstverlening op afstand ondersteunen bij calamiteiten of bij mutaties. 

Beheersbare toegangsverlening

Ruimten waar gevoelige apparatuur of persoonsgegevens zijn ondergebracht moeten niet voor iedereen toegankelijk zijn. Maar hoe hou je dat beheersbaar met zoveel gebruikers van het pand? Met onze oplossingen voor elektronische sluitsystemen wordt sleutelbeheer flexibel en overzichtelijk. 

 

Maak je gebruik van onze dienstverlening Software in de Cloud, dan draait de beheersoftware in een veilige cloudomgeving. Je hoeft dan niet meer te investeren in hardware en software, maar betaald een vast bedrag per maand.   

Projecten

Bekijk hier onze laatste projecten!

Card afbeelding
Beveiligingsoplossingen tegen inbraak, brand en diefstal
Vormgevers in aluminium producten

Stichting Philadelphia Zorg kiest voor ontzorgen door partnerschap

De veiligheid van haar cliënten is voor Philadelphia Zorg een topprioriteit. De brandveiligheid van haar gebouwen speelt daarin een cruciale rol.

Lees verder
Card afbeelding
Beveiligingsoplossingen tegen inbraak, brand en diefstal

Integrale beveiliging voor Rensa Family Company

Bedrijven uit de Rensa Family leveren installatiematerialen en aanvullende dienstverlening aan professionele afnemers. Het gedachtegoed is “We zorgen ervoor dat het goed komt". En dat is precies wat Voskamp ook voor Rensa doet.

Lees verder
Card afbeelding
Beveiligingsoplossingen tegen inbraak, brand en diefstal

Alle securitydisciplines in één systeem - DPD

DPD heeft ervoor gekozen om alle beveiligingsinstallaties in één Security Management Systeem onder te brengen. Daarbij vindt het beheer én de bediening op afstand plaats. Het complete systeem voldoet aan de eisen van Tapa B en C.

Lees verder
Card afbeelding
Beveiligingsoplossingen tegen inbraak, brand en diefstal

Beveiligingssystemen voor Designer Outlet Roermond

Om bezoekers en medewerkers een veilige winkelomgeving te kunnen garanderen is het Designer Outlet Roermond voorzien van beveiligingssystemen op het gebied van branddetectie, cameraobservatie en communicatie.

Lees verder
Card afbeelding
Beveiligingsoplossingen tegen inbraak, brand en diefstal

Security Management Systeem - Nike World headquarters

Nike World headquarters in Amerika was al bekend met AMAG Symmetry. Vanwege de betrouwbaarheid, flexibiliteit en modulaire schaalbaarheid heeft Nike ervoor gekozen om ook het Europese hoofdkantoor in Nederland te voorzien van dit security management systeem.

Lees verder
Card afbeelding
Beveiligingsoplossingen tegen inbraak, brand en diefstal

Slimme parkeeroplossing - De Alliantie

De parkeerterreinen van de Alliantie waren openbaar, waardoor omwonenden hiervan gebruik maakten. Hierdoor konden personeel en bezoekers geen gebruik maken van het parkeerterrein. Door de slimme parkeeroplossing van Voskamp is er nu voor medewerkers een vrije plaats.

Lees verder
Card afbeelding
Beveiligingsoplossingen tegen inbraak, brand en diefstal

Toegangsbeheer pand Zorgverzekeraars Nederland

In het pand van Zorgverzekeraars Nederland is een toegangscontrolesysteem aangebracht, waarbij medewerkers en medehuurders met een persoonsgebonden pas alleen toegang hebben tot ruimten die voor hem van toepassing zijn.

Lees verder
Card afbeelding
Beveiligingsoplossingen tegen inbraak, brand en diefstal

Veilige schoolgebouwen - Stichting Openbaar Onderwijs

Voskamp Beveiligingstechniek verzorgt de installatie, onderhoud en advies van de brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties en inbraakalarmsystemen bij Stichting Openbaar Onderwijs Zwolle. Zij verzorgen openbaar onderwijs op 37 scholen.

Lees verder

Contact

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Vind een vestiging bij jou in de buurt.

Bekijk alle vestigingen