Online logboek Brandmeldinstallaties

Beheer je logboek online!

 

Elke brandmeldinstallatie dient voorzien te zijn van een logboek, waarin onder andere tekeningen en een storingsregister zijn opgenomen. Dit logboek moet inzichtelijk zijn voor de brandweer, de inspectie instelling, de onderhoudspartij en natuurlijk de gebruiker zelf. Het beheren van dit logboek is een verantwoordelijkheid van de gebruiker. 

 

Het up-to-date houden van dit logboek vraagt permanente aandacht en dus tijd. Daarom biedt Voskamp Beveiligingstechniek een online logboek voor je brandmeldinstallatie. Daarmee kan het bestaande papieren logboek vervallen en hebben alle participanten online inzicht tot de voor hen relevante gegevens. Dit scheelt tijd en je bent altijd verzekerd van de laatste informatie!

 

 

LogboekenOnline

Als ondernemer wil je dat je pand veilig is voor je medewerkers en bezoekers. Het bouwbesluit, de Arbo-wet en richtlijnen van verzekeraars stellen dat je verantwoordelijk bent voor de brandveiligheid. Daarom is, naast het brandveilig maken van je pand, óók goed beheer en inzicht in je brandveiligheidsvoorzieningen essentieel voor de veiligheid.
 

LogboekenOnline®
Voskamp Beveiligingstechniek biedt je de software online dienst LogboekenOnline® aan; een gebruiksvriendelijk digitaal logboek voor je brandmeldinstallatie en/of ontruimingsinstallatie. Het brengt alle installaties in kaart en verzorgt beheer en updates. Met één inlog account beschik je over alle relevante informatie van elke installatie en elk gebouw. Dit draagt bij aan meer zekerheid rondom de brandveiligheid situatie van je gebouwen. Het systeem werkt conform het bouwbesluit 2012 en de NEN-normen zodat het altijd aan de wet- en regelgeving voldoet.

Inzichtelijk voor iedereen

LogboekenOnline is opgebouwd in verschillende lagen. Hierdoor is het mogelijk om verschillende partijen hun eigen autorisatie-niveau te geven. Afhankelijk van hun autorisatie kunnen diverse 
partijen, zoals beheerder, BHV, brandweer en installateur 
gegevens raadplegen, informatie bijwerken en rapportages maken.

 

Alle voordelen op een rij:
• Meer inzicht via LogboekenOnline.nl
• Ideaal voor de (onderhouds)installateur
• Praktisch voor de beheerder van de BMI/OAI
• Overzichtelijk voor de facilitair manager
• Compleet voor uw BHV
• Perfect voor controlerende instanties

Veilig inloggen


LogboekenOnline® is zeer goed beveiligd. De gegevens die u uit-wisselt met de servers worden versleuteld verzonden met HTTPS 
(Hypertekst Transfer Protocol Secure).  HTTPS wordt ook gebruikt bij betalingstransacties of bij internetbankieren.
Met een QR-code kunt u eenvoudig inloggen in het logboek.

 

Voskamp Beveiligingstechniek helpt u d.m.v. een  duidelijke handleiding met het aanmaken en invullen van het logboek. Heeft u toch nog vragen dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze medewerkers.


 

Contact

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Vind een vestiging bij jou in de buurt.

Bekijk alle vestigingen