Remote service

Wat is Remote Service dienstverlening? 

 

Via een veilige (VPN-)verbinding kunnen wij, vanuit onze Remote Servicedesk, een connectie maken met je beveiligingssysteem. 

Hiermee zijn wij in staat om:

  • je te ondersteunen bij vraagstukken
  • storingen snel te analyseren, zodat de juiste actie kan worden uitgezet 
  • je te ontzorgen in het beheer van je systeem


Zo bespaar je tijd en kosten. Bovendien hoeven monteurs hierdoor minder reiskilometers te maken, waardoor we met elkaar bijdragen een beter milieu en minder CO2 uitstoot.

Mogelijkheden Remote Service

Met onze Remote Service dienstverlening kunnen we voor diverse systemen op afstand zaken voor je regelen. Hieronder tref je enkele voorbeelden aan.
 

Brandmeldinstallatie
De vervuilingsgraad van analoge rookmelders monitoren wij op afstand. Dit leidt tot minder nodeloze meldingen en planbare vervanging van vervuilde melders. Bovendien kunnen wij een storing op afstand analyseren en hierop een passend actiepatroon kiezen.

 

Toegangscontrolesysteem
Het muteren van gebruikerspassen, autorisaties, tijdblokken en functionaliteit van toegangen? Een storing analyseren en de mogelijke oorzaak achterhalen? Wij regelen dat, samen met u, op afstand.

 

Inbraakalarmsysteem
Bij een probleem of incident doen wij op afstand een analyse en kiezen op basis hiervan een passend actiepatroon. Wij ondersteunen u telefonisch bij vragen. Desgewenst voeren wij mutaties voor u door in codes of autorisaties van gebruikers.


Cameraobservatiesysteem
Bij incidenten ondersteunen wij u in het veiligstellen van beelden. Mutaties in uw videomanagementsysteem voeren wij op afstand door. Een probleem wordt op afstand geanalyseerd en wij doen een check op beeldkwaliteit en opnamecapaciteit.


Security Managementsysteem
Wij ondersteunen u telefonisch bij vragen. Bij een probleem of incident doen wij op afstand een analyse en kiezen op basis hiervan een passend actiepatroon. Desgewenst voeren wij mutaties voor u door in codes of autorisaties van gebruikers.
 

Vijf voordelen van Remote Service

Snelle respons door storingsanalyse op afstand
Wij analyseren een storing eerst op afstand, waardoor de monteur beter voorbereid op pad gaat of soms zelfs een monteursbezoek overbodig wordt.
 

Ondersteuning op afstand
Bij vragen kijken wij met u mee in het systeem, zodat u snel geholpen bent.
 

Ontzorgen in gebruikersbeheer
Wij kunnen voor u codes en gebruikerspassen op afstand muteren en nodeloze brandmeldingen voorkomen door vervuiling van rookmelders te 
monitoren.
 

Besparing op kosten
Een storing of vraag op afstand oplossen betekent: geen voorrijkosten.
 

Vermindering van CO2-uitstoot
Geen monteursbezoek betekent: geen autokilometers voor de monteur. Zo besparen we samen op de CO2-uitstoot.
 

Contact

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Vind een vestiging bij jou in de buurt.

Bekijk alle vestigingen