Overheid

Bescherming van mensen, gegevens en middelen 

 

De overheid speelt een belangrijke rol in het opstellen van wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid. Daarmee heeft de overheid een belangrijke voorbeeldfunctie in het doorvoeren van veiligheidsmaatregelen in de eigen gebouwen. 
 

Het gaat vooral om het beschermen van mensen, gevoelige gegevens en middelen. Gevaren als brandrisico, inbraak, diefstal van middelen of informatie, vandalisme, sabotage, maar ook persoonlijk geweld moeten beperkt worden.
 

Voskamp wordt vaak gevraagd om een advies met beveiligingsmaatregelen voor overheidsinstellingen. Vanuit een risico-inventarisatie maken wij een integraal beveiligingsplan. Wij verzorgen het hele traject voor je; van advies en ontwerp tot uitvoering, serviceverlening en jaren onderhoudsplanning.

Beveiliging tegen brand

Als het gaat om de veiligheid van bezoekers en medewerkers is het van groot belang dat een brandmeldsysteem snel en betrouwbaar detecteert en alarmeert. Met onze gecertificeerde brandmeldsystemen kunnen wij dit waarborgen. De brandmelding zorgt ervoor dat medewerkers snel worden gealarmeerd, zodat tijdig ontruiming kan plaatsvinden. Daarnaast worden openstaande deuren automatisch dicht gestuurd om verspreiding van rook en brand te voorkomen.    

 

Het uitvoeren van maandelijks beheertaken op het brandmeldsysteem is een wettelijke verplichting voor de gebruiker.  In de praktijk zie je vaak dat eigen personeel daar geen tijd of affiniteit mee heeft. Met ónze dienst Beheerder Brandmeldinstallaties kunnen wij het maandelijks beheer van je overnemen. Zo kunnen jouw medewerkers zich volledig richten op hun taak en expertise.

Gebiedsbescherming

Door de publieke rol van veel overheidsgebouwen is gebiedsbescherming belangrijk. Bepaalde gebieden zijn niet toegankelijk voor bezoekers en voor specifieke ruimten geldt zelfs dat bepaalde medewerkers daar toegang tot hebben. Onze oplossingen voor elektronische sluitsystemen, deurvergrendeling, toegangspoorten en automatische deuropeners bieden voor elke situatie een passende oplossing. Hiermee hou je toegangsbeheer overzichtelijk en beheersbaar.
 

Met de dienstverlening Software in de Cloud is de beheersoftware van het elektronisch sluitsysteem ondergebracht in een veilige cloudomgeving. Investeringen in hardware en software voor het beheer zijn dan niet meer nodig.   

Gegevensbescherming

Vertrouwelijke gegevens mogen niet in verkeerde handen komen. Fysieke en elektronische maatregelen moeten dit voorkomen. Met onze geïntegreerde systemen kunnen wij inbraak- en overvalsignalering, toegangscontrole en camerabewaking slim combineren, waardoor alle maatregelen op elkaar zijn afgestemd en eenvoudig te beheren zijn. 
 

Indien je dat wenst kunnen wij het beheer ook van je overnemen met onze dienst Beheer op afstand’.

Contact

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Vind een vestiging bij jou in de buurt.

Bekijk alle vestigingen