Onze Integrale kijk op veiligheid


Het beschermen van mensen, goederen en gebouwen begint met een gedegen veiligheids- en risicoanalyse. Dit is de basis voor ons beveiligingsplan. Wij kijken daarbij niet alleen naar veiligheidsrisico’s, maar ook naar het dagelijks gebruik en naar jouw bedrijfsdoelstellingen.

 

Onze succesvolle aanpak leidt tot effectieve en integrale beveiligingsoplossingen, waarin alle maatregelen op elkaar en op het doel zijn afgestemd. Een gedegen plan, in combinatie met hoogwaardige beveiligingsapparatuur, zorgt voor een bedrijfszekere en veilige werkomgeving. Dit brengt je continuïteit van bedrijfsactiviteiten en veiligheid voor je mensen, goederen en gegevens.

Onze innovatieve oplossingen

Een veranderende wereld vraagt om innovatieve beveiligingsoplossingen. Kijk bij onderstaande productgroepen welke oplossingen wij bieden of neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Card afbeelding

Inbraakbeveiliging

Beveilig jouw terrein, pand, goederen en gegevens effectief tegen inbraak, diefstal, vandalisme of overval met onze inbraakbeveiliging.

Lees verder
Card afbeelding

Brandbeveiliging en ontruiming

Met onze expertise op het gebied van brandbeveiliging en ontruiming voorkom je persoonlijke en materiële schade en voldoe je aan de brandveiligheidseisen.

Lees verder
Card afbeelding

Camerabeveiliging

Met camerabeveiliging bewaak je bedrijfsruimtes, toegangen en processen, voor een veilige, efficiënte en optimale bedrijfsvoering.

Lees verder
Card afbeelding

Toegangscontrole

Voorkom ongeautoriseerde toegang tot je terrein, je pand of tot specifieke ruimten. Een systeem voor toegangscontrole beschermt je gegevens en goederen.

Lees verder
Card afbeelding

Elektronische sluitsystemen

Met elektronische sluitsystemen en slimme technologie wordt geautoriseerde toegangsverlening tot specifieke ruimten gerealiseerd en beheerd.

Lees verder
Card afbeelding

Vergrendeltechniek

Met vergrendeltechniek realiseer je tegelijkertijd een inbraakpreventie maatregel én een veilige vluchtweg bij calamiteiten.

Lees verder
Card afbeelding

Security Management Systemen

Bewaking en bediening van alle beveiligingsdisciplines door ze onder te brengen in één overzichtelijk beheerplatform.

Lees verder
Card afbeelding

Parkwatch

Slimme parkeeroplossingen voor private parkeerterreinen met het online parkeerplatform ParkWatch

Lees verder
Card afbeelding

Slim Sluiten

Slim Sluiten is een concept van Voskamp Beveiligingstechniek. Met elektronisch deurbeslag, slimme technologie en eenvoudig gebruiksbeheer is elektronische toegangsverlening voor elk bedrijf binnen handbereik.

Lees verder

Waarom de beveiligingsoplossingen van Voskamp Beveiligingstechniek?

Wij weten wat er speelt in het onderwijs, de zorgsector, bij overheidsinstanties, kantoorgebouwen, de logistieke sector en in de industrie. Deze kennis gebruiken wij om altijd tot de meest optimale beveiligingsoplossingen te komen. Wij adviseren, installeren en leveren de systemen turn-key op. 

 

Wij bieden onze klanten een breed dienstverleningspakket om hen optimaal te ontzorgen. Wij bieden service op locatie of op afstand vanuit onze Remote Servicedesk.

Contact

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Vind een vestiging bij jou in de buurt.

Bekijk alle vestigingen