Slim sluiten

 

VOS Slim Sluiten: sleutelbeheer met gemak en veiligheid

 

Het beheer van de sloten van uw pand is tijdrovend. Sleutels raken kwijt of worden niet ingeleverd en er zijn veel personeelswisselingen. Vos Slim Sluiten lost dit voor u op met een programmeerbaar elektronisch sluitsysteem. Iedere gebruiker krijgt een smartcard of tag met de juiste toegangsrechten per deur. Zo houdt u controle welke personen binnen kunnen komen. 

 

U kunt deze toegangsrechten zelf online beheren, maar wij kunnen u ook geheel ontzorgen door het beheer van toegangsrechten in de beveiligde Cloud voor u uit te voeren. Een elektronisch sluitsysteem is veiliger, gemakkelijk in gebruik en tijdbesparend.
 

Lage vervangingskosten

Wij vervangen uw bestaande mechanische beslagen heel eenvoudig door een elektronisch sluitsysteem. De vervangingskosten zijn laag door de gemakkelijk te monteren draadloze oplossing. Een sluitplan met een combinatie van een mechanisch en elektronische sluitsysteem is goed mogelijk, zowel in een nieuw als een bestaand pand. 

Voor iedere situatie is een passende oplossing. Voskamp maakt gebruik van de technieken van Simons Voss en Dorma Kaba. De elektronische componenten zijn er voor alle deuren en toepassingen, in alle soorten en maten.

Veiliger en tijdbesparend

Een elektronisch sluitsysteem ontneemt u de zorgen van tijdrovend sleutelbeheer. Het digitale sluitelement herkent de geprogrammeerde toegangsrechten van de smartcard of tag van de gebruiker. Bij verlies of wisseling van personeel kunnen de rechten worden aangepast om onjuist gebruik te voorkomen. 

Met slechts 1 tag of card kan een gebruiker alle juiste deuren openen. Gebruiksvriendelijk voor personeel en bewoners, tijdbesparend voor het facilitair management.

Online beheer van toegangsrechten

U kunt de toegangsrechten van het elektronisch sluitsysteem zelf online aanpassen. Indien gewenst kan Vos Slim Sluiten u volledig ontzorgen door de toegangsrechten voor u te beheren in de beveiligde cloud. Wij maken dan een geautomatiseerde koppeling met de toegangsrechten zoals bepaald zijn in uw interne systeem. 

 

Vos Slim Sluiten biedt u hiervoor een SaaS oplossing. U heeft geen eigen server nodig en wij zorgen dat de software altijd up to date is.

Contact

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Vind een vestiging bij jou in de buurt.

Bekijk alle vestigingen