Toegangscontrole

Overzicht, inzicht en controle op toegangsautorisatie

 

Je wilt dat alleen geautoriseerde personen toegang hebben tot je bedrijfsterrein, je pand en tot kwetsbare ruimten. De gevolgen van indringing, geweld of diefstal van goederen of gegevens kunnen namelijk grote impact hebben op het veiligheidsgevoel van je medewerkers of op de continuïteit van je bedrijf. Steeds vaker worden mechanische deursloten vervangen door een toegangscontrolesysteem met elektrische sloten. Hiermee wordt het sleutelbeheer eenvoudiger en hoeven cilinders niet vervangen te worden bij verlies van sleutels. 

 

Een toegangscontrolesysteem is een samenstel van elektrische sloten, lezers, toegangspassen en centrale software. In het softwarepakket leg je het toegangsbeheer vast. Elke persoon krijgt zijn eigen toegangsprofiel (waar en wanneer mag ik binnen?). Hiermee wordt optimale veiligheid bereikt en kan snel worden ingespeeld op personeelsmutaties, op tijdelijke bezoekers of op verlies van passen. 

 

Wij bieden oplossingen voor elke situatie; van een klein kantoor tot een groot industrieel object; van een enkele locatie tot een organisatie met meerdere vestigingen over de hele wereld. Je kunt gebruik maken van passen, tags, codepanelen, biometrische lezers of je mobiele telefoon (of een combinatie hiervan). Het softwarepakket kan op een lokale server geïnstalleerd worden of je kunt kiezen voor een cloudoplossing. Je kunt het gebruikersbeheer zelf doen of uitbesteden aan Voskamp. 

Toegangscontrole is maatwerk

Afhankelijk van het gebruik, de situatie en het beveiligingsniveau kun je de juiste mix van paslezers kiezen in je pand. Je kunt gebruik maken van een toegangspas, een tag, een polsband, een codepaneel, een oog- of vingerscan, uw telefoon of een combinatie hiervan. 

 

Het elektrisch sluiten van deuren vraagt vakmanschap. Is het een buitendeur, een vluchtdeur, een binnendeur of brandwerende scheidingsdeur? Moet de deur aan een inbraakwerende veiligheidsklasse voldoen? Is het een vluchtdeur die ook aangestuurd moet worden door het brandmeldsysteem? Wij maken voor je een integraal beveiligingsplan waarbij we rekening houden met  inbraakveiligheid, brandveiligheid én gebruikersgemak. 

Gebruiksvriendelijk beheer

Het beheren van de toegangscontrolerechten doe je met een gebruikersvriendelijk softwarebeheerpakket. Je kunt eenvoudig gebruikersniveaus toekennen en tijdschema’s aanmaken. Met de rapportagetool krijg je snel inzicht in verkeersbewegingen en incidentmeldingen (zoals het aanbieden van een ongeldig pas). 

 

Deze beheersoftware kan lokaal op een server draaien, maar je kunt ook kiezen voor een cloudoplossing. Met onze dienstverlening Software in de Cloud bespaar je op de aanschafkosten van een server en kun je via een veilige verbinding het systeem beheren. Met onze Remote Service dienstverlening kun je gebruiksbeheer ook volledig bij ons onderbrengen.  

Integratie met inbraak- en camerabeveiliging

Met onze toegangscontrolesystemen kun je koppelingen realiseren met werktijdregistratie, kassasystemen, slagbomen, intercom of liftsturing. 

 

Kiest je voor een Security Management Systeem dan is het mogelijk om met één systeem je inbraakbeveiliging, camerabeveiliging en toegangscontrole te beheren. Zo’n platform maak je securitybeheer nog eenvoudiger en effectiever.

Contact

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Vind een vestiging bij jouw in de buurt.

Bekijk alle vestigingen