Toegangscontrole

Overzicht, inzicht en beheer met toegangscontrole

 

Steeds vaker worden mechanische deursloten vervangen door een elektronische sloten  Met een elektronisch toegangssysteem wordt het sleutelbeheer eenvoudiger en hoeven cilinders niet meer vervangen te worden bij verlies van sleutels. Met toegangscontrole voorkom je dat ongeautoriseerde personen toegang krijgen tot je bedrijfsterrein, je pand of tot kwetsbare ruimten. De gevolgen van indringing, geweld of diefstal van goederen of gegevens kunnen namelijk grote impact hebben op het veiligheidsgevoel van je medewerkers of op de continuïteit van je bedrijf. 

 

Een toegangscontrolesysteem is een samenstel van elektronische sloten, lezers, toegangspassen en centrale software. In het softwarepakket leg je de toegangsautorisatie vast. Elke persoon krijgt zijn eigen toegangsprofiel (waar en wanneer mag ik naar binnen?). Hiermee wordt optimale veiligheid bereikt en kan snel worden ingespeeld op personeelsmutaties, op tijdelijke bezoekers of op verlies van passen.

 

Wij bieden oplossingen voor elke situatie; van een klein kantoor tot een groot industrieel object; van een enkele locatie tot een organisatie met meerdere vestigingen over de hele wereld. Voskamp Beveiligingstechniek heeft een oplossing voor iedereen. Het softwarepakket kan op een lokale server geïnstalleerd worden of je kunt kiezen voor een cloudoplossing. Je kunt het gebruikersbeheer zelf doen of uitbesteden aan Voskamp. Wij maken hierbij onder andere gebruik van apparatuur van Symmetry en Dorma Kaba.

Voordelen van elektronische toegangscontrole

Afhankelijk van het gebruik, de situatie en het beveiligingsniveau kun je de juiste mix van paslezers kiezen in je pand. Je kunt gebruikmaken van een toegangspas, een tag, een polsband, een codepaneel, een oog- of vingerscan, je telefoon of een combinatie hiervan. 

 

Het elektrisch sluiten van deuren vraagt vakmanschap. Is het een buitendeur, een vluchtdeur, een binnendeur of brandwerende scheidingsdeur? Moet de deur aan een inbraakwerende veiligheidsklasse voldoen? Is het een vluchtdeur die ook aangestuurd moet worden door het brandmeldsysteem? Voskamp Beveiligingstechniek maakt een integraal beveiligingsplan voor jouw bedrijf waarbij we rekening houden met inbraakveiligheid, brandveiligheid én gebruiksgemak. 

 

De voordelen van elektronische toegangscontrole:

  • Eenvoudig en overzichtelijk beheren van toegangsautorisatie van je medewerkers 
  • Bij verlies van een tag voor een toegangscontrole poort hoef je geen sloten meer te vervangen
  • Klanten en leveranciers kunnen tijdelijke toegangsrechten worden toegekend
  • Registratie van de handelingen maakt het mogelijk om incidenten snel te analyseren

Eenvoudig beheer

De toegangsautorisatie van medewerkers en bezoekers regel je met het gebruiksvriendelijke softwarebeheerpakket. Je kunt eenvoudig gebruikersniveaus toekennen en tijdschema’s aanmaken. Zo kun je bepalen dat kantoormedewerkers alleen tussen 8:00 en 18:00 het pand in kunnen. Ook kan de toegang tot ruimten met gevoelige informatie worden afgesloten voor onbevoegden. Met de rapportagetool krijg je snel inzicht in verkeersbewegingen en incidentmeldingen (zoals het aanbieden van een ongeldig pas).

 

De beheersoftware kan lokaal op een server draaien, maar je kunt ook kiezen voor een cloudoplossing. Met onze dienstverlening Software in de Cloud bespaar je op de aanschafkosten van een server en kun je via een veilige verbinding het systeem beheren. Wij verzorgen dan het applicatiebeheer voor je, zoals het maken van back-ups, het onderhoud en installatie van nieuwe updates. Met onze Remote Service dienstverlening kun je gebruiksbeheer ook volledig bij ons onderbrengen. Voskamp Beveiligingstechniek staat dan 24/7 voor jou klaar wanneer er problemen met de toegangscontrole zijn.

Integrale oplossingen

Met onze toegangscontrolesystemen kun je koppelingen realiseren met werktijdregistratie, kassasystemen, slagbomen, intercom of liftsturing. Deze koppelingen bieden je verschillende voordelen, zoals:

  • efficiency en tijdwinst; je werkt vanuit één beheerplatform
  • gebruikersgemak; je kunt één pas voor meerdere disciplines inzetten
  • meer overzicht; je hebt uitgebreide rapportagemogelijkheden

 

Kies je voor een Security Management Systeem dan is het mogelijk om met één systeem je inbraakbeveiliging, camerabeveiliging en toegangscontrole te beheren. Zo’n platform maak je securitybeheer nog eenvoudiger en effectiever.

Contact

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Vind een vestiging bij jou in de buurt.

Bekijk alle vestigingen