Toegangscontrole

Steeds vaker worden mechanische deursloten vervangen door een elektronisch systeem voor toegangscontrole. Dit kan gecombineerd worden met elektrische sloten. Hiermee wordt het sleutelbeheer eenvoudiger en hoeven cilinders niet vervangen te worden bij verlies van sleutels. Bij Voskamp Beveiligingstechniek vind je alles met betrekking tot toegangscontrole. 
 

Overzicht, inzicht en controle met onze toegangscontrole

Je wil dat alleen geautoriseerde personen toegang hebben tot je bedrijfsterrein, je pand en tot kwetsbare ruimten. De gevolgen van indringing, geweld of diefstal van goederen of gegevens kunnen namelijk grote impact hebben op het veiligheidsgevoel van je medewerkers of op de continuïteit van je bedrijf. 

 

Een toegangscontrolesysteem is een samenstel van elektrische sloten, lezers, toegangspassen en centrale software. In het softwarepakket leg je het toegangsbeheer vast. Elke persoon krijgt zijn eigen toegangsprofiel (waar en wanneer mag ik binnen?). Hiermee wordt optimale veiligheid bereikt en kan snel worden ingespeeld op personeelsmutaties, op tijdelijke bezoekers of op verlies van passen.

 

Wij bieden oplossingen voor elke situatie; van een klein kantoor tot een groot industrieel object; van een enkele locatie tot een organisatie met meerdere vestigingen over de hele wereld. Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van elektronische toegangscontrole. Of je nou op zoek passen, tags, codepanelen, biometrische toegangscontrole of je telefoon, Voskamp Beveiligingstechniek heeft een oplossing voor iedereen. Het softwarepakket kan op een lokale server geïnstalleerd worden of je kunt kiezen voor een cloudoplossing. Je kunt het gebruikersbeheer zelf doen of uitbesteden aan Voskamp. Wij maken hierbij onder andere gebruik van apparatuur van Symmetry apparatuur.

Elektronische toegangscontrole is maatwerk

Afhankelijk van het gebruik, de situatie en het beveiligingsniveau kun je de juiste mix van paslezers kiezen in je pand. Je kunt gebruikmaken van een toegangspas, een tag, een polsband, een codepaneel, een oog- of vingerscan, je telefoon of een combinatie hiervan. 

 

Het elektrisch sluiten van deuren vraagt vakmanschap. Is het een buitendeur, een vluchtdeur, een binnendeur of brandwerende scheidingsdeur? Moet de deur aan een inbraakwerende veiligheidsklasse voldoen? Is het een vluchtdeur die ook aangestuurd moet worden door het brandmeldsysteem? Wij maken een integraal beveiligingsplan voor jouw bedrijf waarbij we rekening houden met inbraakveiligheid, brandveiligheid én gebruiksgemak. 

 

Uiteindelijk zul je vele voordelen ondervinden met onze elektronische toegangscontrole:

  • Zo bepaal jij zelf wie wanneer naar binnen mag 
  • Bij verlies van een tag voor een toegangscontrole poort hoef je geen sloten meer te vervangen
  • Je verlaagt de kans op fraude door klanten en medewerkers
  • Elektronische toegangscontrole is bovenal gewoon erg gebruiksvriendelijk!

Gebruiksvriendelijk beheer van toegangscontrole

Het beheren van de elektronische toegangscontrole doe je met een gebruiksvriendelijk softwarebeheerpakket. Je kunt eenvoudig gebruikersniveaus toekennen en tijdschema’s aanmaken. Wil je bijvoorbeeld dat kantoormedewerkers alleen tussen 8:00 en 18:00 het pand in- en uitkunnen? Of mogen zij alleen specifieke ruimtes in? Dan stel je dit gemakkelijk in via het bijbehorende softwarebeheerpakket. Met de rapportagetool krijg je snel inzicht in verkeersbewegingen en incidentmeldingen (zoals het aanbieden van een ongeldig pas).

 

Deze beheersoftware kan lokaal op een server draaien, maar je kunt ook kiezen voor een cloudoplossing. Met onze dienstverlening Software in de Cloud bespaar je op de aanschafkosten van een server en kun je via een veilige verbinding het systeem beheren. Wij verzorgen namelijk het applicatiebeheer voor je, zoals het maken van back-ups, het onderhoud en installatie van nieuwe updates. Met onze Remote Service dienstverlening kun je gebruiksbeheer ook volledig bij ons onderbrengen. Voskamp Beveiligingstechniek staat dan 24/7 voor jou klaar wanneer er problemen met de toegangscontrole zijn.

Integratie met inbraak- en camerabeveiliging

Met onze toegangscontrolesystemen kun je koppelingen realiseren met werktijdregistratie, kassasystemen, slagbomen, intercom of liftsturing. Dit levert uiteindelijk vele voordelen voor jouw bedrijf op, zoals tijdwinst, efficiëntie, uitgebreide rapportages en de vele integratiemogelijkheden. Daarnaast geef je zelf aan welke elektronische toegangscontrole gewenst is. Via onze beheersoftware kies je jouw voorkeuren.

 

Kies je voor een Security Management Systeem dan is het mogelijk om met één systeem je inbraakbeveiliging, camerabeveiliging en toegangscontrole te beheren. Zo’n platform maak je securitybeheer nog eenvoudiger en effectiever.

Contact

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Vind een vestiging bij jou in de buurt.

Bekijk alle vestigingen